Βασιλική Μανδύλη - Διαιτολόγος- Διατροφολόγος

Βασιλική Μανδύλη

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Ομαδικές συνεδρίες

Οι ομαδικές συνεδρίες αποτελούνται από έναν κύκλο συνεδριών σε ειδικά διαμορφωμένο  χώρο του διαιτολογικού γραφείου.
Η θεματολογία των ομαδικών θα ανακοινώνεται λίγο πριν την έναρξη του κύκλου συνεδριών και οι ενδιαφερόμενοι επικοινωνούν και κλείνουν θέση στην ομάδα.

Γιατί να επιλέξω την ομαδική συνεδρία;

Οι ομαδικές συνεδρίες είναι μια καλή ευκαιρία για συναναστροφή ανθρώπων που έχουν ζήσει παρόμοιες εμπειρίες, διαπιστώνουν ότι δεν είναι μόνοι, βοηθούν και υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο. Επίσης πολλές φορές η ομάδα βοηθάει το άτομο να αποκτήσει δική του φωνή, να κατανοήσει καλύτερα τον εαυτό του και να αναγνωρίσει και να εκφράσει τις ανάγκες του.

Μπορεί να ξεδιπλωθεί μπροστά του μια νέα οπτική και να γίνει και ο ίδιος πηγή πληροφορίας και κινητοποίησης για τα υπόλοιπα μέλη. Δημιουργείται ένα ασφαλές περιβάλλον για να δοκιμάσουν τα μέλη νέες συμπεριφορές, να μιλήσουν ανοιχτά και να βιώσουν το όμορφο συναίσθημα της αποδοχής και της αλληλοϋποστήριξης.

Τέλος είναι ένας πολύ χρήσιμος τρόπος να αντλείς παραδείγματα και εναλλακτικές και να αντιληφθείς ότι είσαι μοναδικός και ότι αυτό είναι αποδεκτό.

Όπως για παράδειγμα ένας ομαδικός στόχος μπορεί να είναι κοινός, όμως η διαδρομή του κάθε ατόμου μπορεί να είναι πολύ διαφορετική, ανάλογα τις ανάγκες του, τα θέλω και τις δυνατότητες του.

 

 

Ομαδικές συνεδρίες

Copyright © 2022 Mandyli.gr
All Rights Reserved.

Τηλέφωνα

216.002.3841
698.38.21.599

Email Us

vaso@mandyli.gr

Διεύθυνση

Χαριλάου Τρικούπη 24, Αθήνα

Μετάβαση στο περιεχόμενο